sobauzuki
Trained at kagimotoya, a long-established soba restaurant established in 1820 in the birthplace of soba, and opened his own business in Yamato City, Kanagawa Prefecture.
The #Soba Course is a unique dish by Chef Sato, who uses seasonal ingredients in a way that has never been done before.
・1978年 10歳から学業の傍ら実家のそば屋で目利きや仕込を覚える、13歳には江戸打ちを習得、
・1996年 長野県軽井沢にある、文政十二年創業の老舗 かぎもとや にて修業、
・2016年 平成28年8月31日 神奈川県大和市で 大和卯月 を創業。
・2019年 全国に数少ない玄そばから自店で製粉する、完全自家製粉に取り組む、
Appearances and Interviews
Sarai: Special feature on soba noodle restaurants that you want to go all the way to.
TV Kanagawa #IKIMONOGAKARI Mr. Hotaka Yamashita soba noodle making experience
state-run broadcasting
NHK Enter Space, host Shosuke Tanihara, Yukina Kinoshita, guest Chemistry, soba noodle making lesson
Recruit L-25
Well Age Woman Soba making at home
Sankei Shimbun The joy of entertaining with buckwheat noodle making.
Yokohama Pia #Delicious soba restaurant in Kanagawa
TV Kanagawa Hamarancho #Soba Pando Campagne
And many more!
To the person in charge of #interview
We are the only soba restaurant in Japan that combines the traditional techniques of single-stick Edo style and three-stick style soba. He also teaches a noodle-making class, Teuchi Ramen, in which ramen noodles are made with the technique of handmade buckwheat noodles.
We have also trained some of our staff members who have been featured in international gourmet books.
If there is anything we can do to help you, please feel free to contact us.
サライ わざわざ行きたいそばに選出。
出演・取材歴
TV神奈川 #いきものがかり 山下穂高様そば打ち体験
NHK エンタスペース 司会谷原章介様・木下優樹菜様 ゲスト ケミストリー様 蕎麦打ち講習
リクルート L-25
Well Age Woman 自宅で蕎麦打ち
産経新聞 蕎麦打ちでもてなす喜び 名店の店主に聞く
横浜ぴあ 神奈川の #美味しいお蕎麦屋 さん
TV神奈川 蕎麦で焼く #パンドカンパ‐ニュ
他多数
※ #取材 に関して 担当者の方へ、
当店は、古式一本棒江戸丸延し、三本棒打ち、双方の蕎麦打ち技術を持ち合わせ、日本で一人しかいない日本蕎麦伝統技能保持者師範の資格を有しております。また、ラーメンの麺を手打ち蕎麦の技法で作る手打ちラーメンを発祥。
蕎麦の実を自在に操り、そばの概念からは想像できない一皿を産み出して来ました、当店で修行した者の中で世界的なグルメ本に掲載されたおみせもあります。
お手伝いできることがあれば、お気軽にお問合わせください。
営業時間11:00~14:30 17:00~19:00
※ 尚 月曜日は11:00から14:00まで夜はお休み
売り切れ仕舞いの時があります 定休日 火曜日 駐車場7台 所在地 神奈川県大和市福田6-13-2 Tel 046-269-5811
#長い蕎麦 #十割 #繋がる #蕎麦 #蕎麦打ち体験 #そばの打ち方 #美味しい #うどん #うどん打ち #soba #udon #Sobamaling #Udonmaking #japanesecooking #jyapanesefood #japanesecookingschool
If you travel to Japan, you have to learn about Japanese traditional foods such as Soba and Udon. If you go to Yamato Uzuki you can learn Soba and Udon. There are still many nice places in Japan, for you I will introduce you.
営業時間11:00~14:30 17:00~19:00
※ 尚 売り切れ仕舞いの時があります 定休日 火曜日 駐車場7台 所在地 神奈川県大和市福田6-13-2 Tel 046-269-5811
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